• |
  BOOK NOW
  The Square
  THE SQUARE RESTORAN KARAKTERIŠE BESPREKORNA USLUGA, PREFINJENI AMBIJENT I IZBOR INTERNACIONALNIH VRHUNSKIH VINA I ALKOHOLNIH PIĆA DOPUNJUJU A LA CARTE FINE DINING MENI I MODERNU EVROPSKU KUHINJU RESTORANA, KOJA SE BAZIRA NA SEZONALNOSTI I KVALITETU NAMIRNICA.

  U NASTAVKU RESTORANA THE SQUARE JE MEDITERANSKA BAŠTA PIAZZETTA SA MIRNIM AMBIJENTOM KOJI UPOTPUNJUJU CVETOVI MAGNOLIJE, DIVLJI LOVOR, CITRUSI I MASLINE I DODAJE SAVRŠEN DOŽIVLJAJ RUČAVANJA NA OTVORENOM.
  Lobi bar
  S POGLEDOM NA SALON, ŠIK LOBI BAR HOTELA SQUARE NINE U PONUDI IMA ŠIROK IZBOR KLASIČNIH I ‘SIGNATURE’ KOKTELA, ODLIČNU VINSKU KARTU KAO I IZUZETNU SELEKCIJU PREMIUM ALKOHOLNIH PIĆA, MNOGI SE MOGU NAĆI SAMO U NAŠEM HOTELU. KOKTELI, ODABRANE VODE, JAPANSKO PIVO, KAFA ILI ŠAMPANJAC IDU SAVRŠENO UZ BAR MENI FANTASTIČNIH OBROK SALATA, PASTI, SENDVIČA I SQUARE NINE BURGERA ALI I IZBORA SQ9 SLADOLEDA I DESERATA. IDEALNO MESTO ZA SVAKU PRILIKU OD JUTARNJE KAFICE I POPODNEVNOG ČAJA DO PIĆA PRE-I POSLE VEČERE, POSLOVNIH SASTANAKA I OKUPLJANJA SA PRIJATELJIMA.