Wellnes i spa
Opuštanje, revitalizacija i osveženje...
Mirno wellness utočište hotela Square Nine dizajnirano je tako da poseduje prirodno osvetljen bazen dugačak 18m i savremeno opremljen fitnes centar kao parno kupatilo, saunu, japansku ofuro kadu, stručno osoblje i veliki izbor masaža i tretmana lica i tela. Lični treneri su dostupni na zahtev.


SQUARE NINE SPA X AUGUSTINUS BADER

SQUARE NINE SPA I SVETSKI POZNATI BREND PREMIUM KOZMETIKE AUGUSTINUS BADER U KOLABORACIJI VAM PREDSTAVLJAJU NOVE JEDINSTVENE ‘METHOD’ TRETMANE TELA I LICA KAO I VELIKI IZBOR AUGUSTINUS BADER PROIZVODA.

NEGUJTE SVOJ KOŽU NAGRAĐENOM KOZMETIKOM SVETSKI POZNATOG PREMIUM BRENDA AUGUSTINUS BADER. NEGA KOŽE VISOKIH PERFORMANSI, REVOLUCIONARNOM TFC8® TEHNOLOGIJOM (KOMPLEKS TRIGER FAKTORA) KOJA POMAŽE KOŽI DA KORISTI UROĐENU BIOLOŠKU MUDROST TELA DA SE OBNOVLJA I REGENERIŠE. PORED MNOGIH AUGUSTINUS BADER PROIZVODA ZA NEGU KOŽE, KOSE I NEGU TELA KOJE NUDIMO, MOŽETE KUPITI U SQUARE NINE SPA SHOP-U I NAJPRODAVNIJE KREME NA SVETU-THE RICH CREAM, THE CREAM I THE ESSENCE.

AUGUSTINUS BADER CENOVNIK
U spa centru se nalazi 18 m dugačak bazen, osvetljen prirodnom svetlošću, sa 0,5% saliniteta, kao I japanska ofuro kada, parno kupatilo i sauna. Fitnes centar je opremljen Technogym mašinama, a na raspolaganju su i lični treneri.
Dve prostorije za masažu poseduju idealno okruženje za relaksaciju uz prigodnu muziku i stručne terapeute kao i veliki izbor tretmana i masaža za lice i telo.
Radno vreme
Ponedeljak-petak od 07 do 21h
Vikendom od 09 do 21h