• |
  BOOK NOW
  Pocetna
  Leading Hotels of the World u Beogradu
  SQUARE NINE - NAGRAĐIVANI HOTEL AUTENTIČNOG DIZAJNA JE OAZA STILA U SRCU GRADA, REMEK DELO SVETSKI POZNATOG I PROSLAVLJENOG ARHITEKTE ISAY WEINFELD-A. SQUARE NINE JE DOM VRHUNSKE KOLEKCIJE ANTIKVITETA I DIZAJNERSKOG NAMEŠTAJA IZ SREDINE PROŠLOG VEKA I NALAZI SE U NAJŠARMANTIJOJ ISTORIJSKOJ ČETVRTI BEOGRADA. OVAJ MODERNI I LUKSUZNI HOTEL GLAVNOG GRADA ODLIKUJE I BESPREKORNA USLUGA, POKLANJANJE PAŽNJE DETALJIMA KAO I JEDINSTVENI DOŽIVLJAJ UŽIVANJA U HRANI I VINU.

  LOKACIJA I KONCEPT

  SQUARE NINE HOTEL IMA IZUZETNU LOKACIJU U SAMOM CENTRU BEOGRADA SA POGLEDOM NA ISTORIJSKU ČETVRT DORĆOL, JEDAN OD NAJSTARIJIH DELOVA GRADA KOJI DATIRA JOŠ IZ 1400. GODINE. OVAJ DEO GRADA JE DANAS MODERNA BOEMSKA ČETVRT ISPUNJENA AUTENTIČNIM RADNJAMA, ŠARMANTNIM BISTROIMA I KAFEIMA. OD HOTELA PEŠKE MOŽETE STIĆI DO MNOGIH POPULARNIH LOKACIJA KAO ŠTO SU KNEZ MIHAILOVA, NAJPOZNATIJA PEŠAČKA ULICA ILI PAK SREDNJOVEKOVNA BEOGRADSKA TVRĐAVA, SMEŠTENA U ŽIVOPISNOM PARKU KALEMEGDAN NA UŠĆU DVEJU REKA- SAVE I DUNAV.
  LOKACIJA I KONCEPT

  SOBE I APARTMANI

  45 HOTELSKIH SOBA I APARTMANA SU OPREMLJENE ZIDNIM PANELIMA OD CUMARO DRVETA, PARKETOM OD RUŽINOG DRVETA, FRANCUSKIM PROZORIMA KAO I ZAVESAMA I ROLETNAMA SA AUTOMATSKIM PODEŠAVANJEM. PROSTRANA KUPATILA OBLOŽENA PRIRODNIM KAMENOM CREMA DE EUROPA, IMAJU VELIKE KADE, TUŠ KABINE I PODNO GREJANJE. ORIGINALNO DIZAJNIRAN NAMEŠTAJ IZ SREDINE PROŠLOG VEKA I DRUGI SADRŽAJI U SOBI UKLJUČUJU PRATESI POSTELJINU, LORO PIANA ĆEBAD OD KAŠMIRA, TRECA DE PARIS DUŠEKE I JASTUKE, TURSKE ĆILIME, SATELITSKI TV, NESPRESSO APARAT ZA KAFU, FELISI KOŽNE KORPE I IZBOR HERMES TOALETNIH SETOVA.
  SOBE I APARTMANI

  RESTORANI I BAROVI

  ONO ŠTO ČINI HOTEL SQUARE NINE JEDNIM OD NAJLUKSUZNIJIH LOKACIJA ZA HRANU I PIĆE U GRADU SU INTIMAN BAR U LOBIJU HOTELA SA VELIKIM IZBOROM KOKTELA, ČAJEVA I SQ9 BLEND KAFE, RESTORAN MODERNE EVROPSKE KUHINJE ‘THE SQUARE’ SA MEDITERANSKOM BAŠTOM PIAZZETTA, ELEGANTNA I ŠIK ATMOSFERA, IZUZETAN IZBOR VRHUNSKIH INTERNACIONALNIH I LOKALNIH VINA I ALKOHOLNIH PIĆA KAO I MODERNA I TRADICIONALNA JAPANSKA I AZIJSKA KUHINJA RESTORANA ‘EBISU’ NA TERASI KROVA HOTELA.
  RESTORANI I BAROVI

  VELNES I SPA

  Mirno Wellness utočište hotela Square Nine dizajnirano je tako da poseduje prirodno osvetljen bazen dugačak 18m i savremeno opremljen fitnes centar kao i parno kupatilo, saunu, japansku ofuro kadu, stručno osoblje i veliki izbor masaža i tretmana lica i tela. Lični treneri su dostupni na zahtev.
  WELLNESS I SPA

  KONSIJERŽ I DOGAĐAJI

  Square Nine održava odnos od dva zaposlena člana osoblja po sobi, personalizovanu uslugu, prevoz od aerodroma u luksuznim automobilima Mercedes-Benz Viano ili Range Rover Vogue Autobiography sa šoferom kao i usluge pakovanja/raspakivanja koje su omogućene uz zahtev.
  KONSIJERŽ I DOGAĐAJI