Pocetna
Leading Hotels of the World u Beogradu
U hotelu Square Nine posvećeni smo našem osoblju, gostima i prijateljima. Sa aktuelnim vestima koje se tiču Coronavirusa ili COVID-19, želimo da podelimo sa vama koliko ozbiljno shvatamo ovo i naše akcije da svi ostanemo na sigurnom.
Naš hotel, restorani, spa centar, prostori za sastanke i kancelarije prate standarde higijene i čišćenja.

Ako imate dodatna pitanja, naš Guest Relations vam stoji na rapsolaganju, pružiće vam sve potrebne informacije.
Kontakt: guestrelations@squarenine.rs
+381 60 0322 441

LOKACIJA I KONCEPT

SQUARE NINE ima pogled na Dorćol, jedan od najstarijih delova Beograda koji datira još iz 1400. godine. Ovaj deo grada je danas moderna boemska četvrt ispunjena savremenim radnjama i kafićima. Od hotela peške možete stići do mnogih popularnih lokacija kao što su Knez Mihailova, najpoznatija pešačka ulica ili pak srednjevekovna Kalemegdanska tvrđava, smeštena u živopisnom parku na ušću reke Save u Dunav.
LOKACIJA I KONCEPT

SOBE I APARTMANI

Svih 45 hotelskih soba i apartmana su opremljene zidnim oblogama od Cumaro drveta, francuskim prozorima kao i zavesama i roletnama sa automatskim podešavanjem. Prostrana kupatila obložena prirodnim kamenom imaju velike kade, tuš kabine i podno grejanje. Originalno dizajniran nameštaj iz sredine prošlog veka i drugi sadržaji u sobi uključuju Pratesi posteljinu, Loro Piana ćebad od kašmira, Treca de Paris dušeke i jastuke, turske ćilime, satelitski TV, Nespresso aparat za kafu, Felisi kožne korpe i izbor Hermes toaletnih setova.
SOBE I APARTMANI

RESTORANI I BAROVI

Ono što naš hotel čini jednim od najluksuznijih destinacija za jelo i piće u gradu su intiman bar u lobiju hotela, elegantna atmosfera, internacionalna vina i alkoholna pića kao i moderna evropska kuhinja.
RESTORANI I BAROVI

VELNES I SPA

Mirno Wellness utočište hotela Square Nine dizajnirano je tako da poseduje prirodno osvetljen bazen dugačak 18m i savremeno opremljen fitnes centar kao i parno kupatilo, saunu, japansku ofuro kadu, stručno osoblje i veliki izbor masaža i tretmana lica i tela. Lični treneri su dostupni na zahtev.
WELLNESS I SPA

KONSIJERŽ I DOGAĐAJI

Square Nine održava odnos od dva zaposlena člana osoblja po sobi, personalizovanu uslugu, uslugu batlera, prevoz od aerodroma u luksuznim automobilima Mercedes-Benz Viano ili Range Rover Vogue Autobiography sa šoferom kao i usluge pakovanja/raspakivanja koje su omogućene uz zahtev.
KONSIJERŽ I DOGAĐAJI